Pasta met gele cherrytomaat saus en spek
Pasta met gele cherrytomaat saus en spek
Het is een heel snelle en eenvoudig eerste gang om te maken en heel erg lekker. Om de zoete smaak van de gele tomaat te temperen, heb ik blokjes knapperig spek en gehakte pistachenoten toegevoegd, een werkelijk heerlijke smaakmix!
Koop makkelijk en snel het pakket klik hier
Voor 4 personen:
- Pasta
- Saus Agromonte saus ciliegino giallo 330gr
- 150 gr spek
- 1 ui
- 40 gr pistachenoten
- Olijfolie
- Zout
- Peper
Kook de pasta in overvloedig gezouten water. Bak nu de blokjes spek in een pan met een scheutje olie bruin. Giet de pasta al dente (beetgaar) af en giet het in de pan. Voeg de gele cherrytomaatsaus toe en fruit alles in de pan.
Serveer de pasta op borden door de gehakte pistachenoten en in blokjes gesneden knapperige spek toe te voegen om je gerechten te versieren.
Buon Appetito!