Gehaktballetjes met cherrytomatensaus
Ingrediënten voor 2 personen:
- 200 g AGROMONTE-cherrytomatensaus
- 200 g gehakt
- 1 ei
- 15 g oud brood
- 15 g geraspte Parmezaanse kaas
- Peterselie
- Origaan
- Olijfolie Extra vergine
- Zout en peper naar smaak.
1. Maakt fijn het oud brood.
2. Meng in een kom het gehakt met het gemalen brood, ei, geraspte Parmezaanse kaas, oregaan en peterselie. Zout en peper naar smaak.
3. Neem een klontje en vorm er een bal van. Ga op dezelfde manier te werk tot het deeg op is.
4. Verhit 2/3 eetlepels extra vergine olijfolie in een pan en voeg dan de gehaktballen toe. Sauteer ongeveer 4 minuten.
5. Voeg de AGROMONTE Cherry Tomatenpuree toe. Zout en peper naar smaak. Kook op laag vuur ongeveer 20 minuten.
6. Serveer de gehaktballetjes met Cherrytomatensaus terwijl ze nog heet zijn.