Sorteer op
  • Chicche di Patate al Pesto in de oven
    Chicche di Patate al Pesto in de oven

    Gnocchi al Pesto al Forno is een voorgerecht met een intense smaak en een onweerstaanbaar aroma.
    De combinatie van Pesto alla Genovese en room zorgt voor een romige saus die zelfs de meest veeleisende fijnproevers tevreden zal…

  • Pasta met gele cherrytomaat saus en spek
    Pasta met gele cherrytomaat saus en spek

    Pasta met gele cherrytomaat saus en spek

    Het is een heel snelle en eenvoudig eerste gang om te maken en heel erg lekker. Om de zoete smaak van de gele tomaat te temperen, heb ik blokjes knapperig spek en gehakte pistachenoten…

  • Orecchiette met gele kerstomaten saus
    Orecchiette met gele kerstomaten saus

    ORECCHIETTE MET GELE KERSTOMATEN SAUSEen lekker een makkelijk gerecht om te bereiden en heel lekker!

    Koop makkelijk en snel het pakket klik hier

    Ingrediënten:

    - Pasta orecchiette
    - Gele kerstomatensaus
    - Olijolie
    - Knoflook
    -…

  • Lasagna van Pane carasau en Creme van groenten
    Lasagna van Pane carasau en Creme van groenten

    Lasagna van Carasau- brood

    Deze lasagna met Pane Carasau kan ook tevoren worden bereid en enkelen minuten in de koelkast worden bewaard voordat het geserveerd wordt. Je kunt ze ook kort opwarmen in de oven of magnetron voor een…

  • 5 Recepten voor Carasau brood
    5 Recepten voor Carasau brood

    5 Recepten voor Carasau brood

    Pane Carasau of muziek brood, is een van de iconen van Sardinië. Het is een typisch brood, van het geroosterde type. De smaak is vrij mild, bijna neutraal. Het is extreem knapperig. Ze eten het…

  • Pasta carbonara
    Pasta carbonara

    Spaghetti alla Carbonara is een gerecht waarbij de saus met "arme" ingrediënten als buikspek (Guanciale), kaas (Pecorino) ei en zwarte peper. Het komt origineel uit Lazio, maar staat standaard op de kaart bij veel restaurants in…

  • Kip Met Ichnusa non filtrata bier
    Kip Met Ichnusa non filtrata bier

    Kip met Ichnusa-bier non filtrataKip met bier, misschien is het geen typisch Sardijns recept, maar met een beetje laurier en een ongefilterde ichnusa verzeker ik je dat het uitzonderlijk is!!!

    Heel makkelijk, bruin een halve rode…

  • Gehaktballetjes met cherrytomatensaus
    Gehaktballetjes met cherrytomatensaus

    Ingrediënten voor 2 personen:

    - 200 g AGROMONTE-cherrytomatensaus
    - 200 g gehakt
    - 1 ei
    - 15 g oud brood
    - 15 g geraspte Parmezaanse kaas
    - Peterselie
    - Origaan
    - Olijfolie Extra vergine
    - Zout en peper naar smaak.1. Maakt fijn…

De traditionele Sardijnse keuken is een explosie van smaken en aroma's die de hele culinaire geschiedenis van Sardinië tot uitdrukking brengen.

Het is geen toeval dat de Sardijnse keuken deel uitmaakt van het mediterrane dieet dat in 2010 door Unesco werd uitgeroepen tot een voedingsmodel dat is opgenomen in het werelderfgoed.

Je ontdekt recepten en bereidingen voor alle smaken en voor alle gelegenheden. De Sardijnse voorgerechten variëren van zee en land tot de typische gerechten van de boerentraditie tot die van vlees.

De meeste ingrendienten zijn in de webshop te vinden!

Natuurlijk vind je ook gerechten afkomstig van andere regio's.

© 2021 - 2022 Italiaansesmaken.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel